Zebra ZXP Promo
Fargo DTC1250e
Zebra mobile
Dymo LW 450
Promo TSC
CubePro Duo
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • Zebra ZXP Promo
 • Fargo DTC1250e
 • Zebra mobile
 • Dymo LW 450
 • Promo TSC
 • CubePro Duo

Catalog

Gama de cititoare Datalogic ofera o varietate de optiuni in ceea ce priveste colectarea de date. Produsele folosesc tehnologia conventionala laser sau CCD cu suport pentru decodarea liniara sau 2D, dar si alte optiuni care vor satisface toate cerintele.  Pentru o utilizare simpla sau o utilizare complexa in diverse aplicatii, veti gasi aceste dispozitive usor de utlizat, rapide si precise menţinând în acelaşi timp confortul ergonomic pentru perioade lungi de utilizare.

cititoare coduri de bare datalogic heron
Catacterizata prin rata de citire foarte mare la prima trecere, cititoarele liniare Touch 65/95 sunt perfecte pentru cei ce cauta o solutie eficienta cost-beneficiu pentru aplicatii de vanzare cu amanuntul.
Heron este un scaner de coduri debare dotat cu caracteristici care incanta orice utilizator si este perfect pentru magazine mari sau mici care folosesc tehnologia POS sau pentru aplicatiile de birou. Extrem de versatil, acest cititor poseda o optiune pentru dezactivarea tagului EAS si codul de bare printr-o miscare lenta. Toate scanerele Heron poseda optiunea patentata ‘Green Spot’  pentru o citire eficienta a codurilor de bare.
Produsele QuickScan cu cablu sunt disponibile cu tehnologia laser sau CCD si sunt ideale pentru a indeplini toate dorintele in materie de scanare. Scanerul QuickScan QM2100 impreuna cu sistemul DatalogicStar confera produsului o mobilitate superioara prin unde radio. Scanerul QS6500BT incorporat cu tehnologie wireless prin Bluetooth este varful liniei de produse QuickScan.
Seria de cititoare de mana, premium, Gryphon reprezinta o solutie solida pentru aplicatii de uz general. Toate produsele Gryphon ofera o citire si o decodare de inalta viteza, si performante neegalate in ceea ce priveste codurile de rezolutie inalta prin intermediul tehnologiei ‘Green Spot’. Aceste scanere suporta decodarea etichetelor 1D si 2D. Seria contine si un model de specializat in descarcarea de protectie electrostatica (ESD).  Disponibile prin cablu si in versiunea Wireless ( fara fir) cu ajutorul Datalogic STAR.
cititoare coduri de bare powerscan
Cititoare coduri de bare industriale
Cititoarele de coduri de bare industriale Datalogic PowerScan sunt un exemplu in domeniul colectarii de date, evidetiandu-se robustete si durabilitate, Deseori imitat, dar niciodata egalat din punct de vedere al performantelor si al fiabilitatii. Proiectat pentru aplicatiii industriale sau medii abuzibe, cititoarele Powerscan ofera atat modele cu fir dar si wireless, care includ o gama completa de accesorii si optiuni care sporesc portabilitatea si reusesc sa ofere o utilizare suplimentara.
Modele disponibile:

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>