Zebra ZXP Promo
Fargo DTC1250e
Zebra mobile
Dymo LW 450
Promo TSC
CubePro Duo
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • Zebra ZXP Promo
 • Fargo DTC1250e
 • Zebra mobile
 • Dymo LW 450
 • Promo TSC
 • CubePro Duo

Catalog

Pentru a obtine cele mai bune rezultate si o calitate constanta a imprimarii, va recomandam sa alegeti consumabilele originale corespunzatoare imprimantei de carduri pe care o detineti. Calitatea consumabilele alaturi de secventa/rutina de curatare sunt factori cu actiune determinanta asupra fiabilitatii echipamentului si coerenta imprimarii.

Fie ca e vorba de riboane, carduri sau kit-uri de curatare, cardcolor.ro va ofera produse originale la cel mai bun pret.

Riboane color si monocrom pentru imprimante carduri Zebra

Toate consumabilele Zebra sunt testate si adaptate specificatiilor fiecarui model, oferind culori saturate si o calitate foarte buna a imaginilor printate. Riboanele originale Zebra respecta standardele de calitate stricte oferind rezultate consistente de fiecare data.

Gama extinsa de riboane Zebra include atat solutii standard cat si solutii media personalizate pentru toate aplicatiile cunoscute.  Riboanele Zebra maximizeaza performantele imprimantei dumneavoastra de carduri ,diminueaza uzura pieselor critice ale imprimantei, reducand costurile de intretinere globale.

Insistati pentru cea mai buna investitie alaturi de imprimanta dumneavoastra Zebra. Alegeti consumabilele originale.

Riboanele Zebra

  Riboane Zebra  

Alegeti riboanele Zebra TrueColors originale pentru imprimarea cardurilor din plastic. Adoptand standarde stricte veti obtine carduri din plasticcu imagini detaliate si saturate de fiecare data.

Procesul de laminare
Alegerea procedeului original de suprapunere a culorilor si de laminare a cardurilor PVC (tehnologia Zebra TrueColors) prelungeste durata de viata a cardurilor si previne deteriorarea acestora.

Carduri
Utilizarea de cardurilor din PVC, ABS, PET de calitate simplifica procesul de imprimare si prelungeste durata de viata a capetelor de imprimare

Produsele de curatare
Folosind produsele de curatare Zebra, veti obtine o calitate mai buna a imaginii si totodata o durata de viata crescuta a pieselor critice ale imprimantei.

Riboane Zebra TrueColours
Riboanele Zebra sunt disponibile in variante: ceara, ceara- rasina si amestecuri de rasini, pentru a indeplini nevoile aplicatiei dumneavoastra:

    * Riboanele cu ceara sunt ideale pentru tiparirea standard pe materiale din plastic.
    * Riboanele cu ceara si rasina oferă o durabilitate excelenta impotriva produselor chimice pe suport de hartie si materiale sintetice.
    * Riboanele cu amestec de rasina ofera protectia maxima impotriva substantelor chimice si a caldurii pe materialele sintetice.

Puteţi fi sigur ca atunci cand sunt utilizate impreuna, riboanele si cardurile originale vor oferi o performanta optima imprimantei dumneavoastra Zebra.

Consumabile pentru imprimante carduri Datacard/ Riboane Datacard

Folosind serviciile Cardcolor, veti gasi cea mai buna selectie de riboane color si monocrom pentru imprimantele de carduri Datacard: SD260,SD360,SP35, SP55, SP75, RP90.

Din punct de vedere vizual, calitatea tiparirii cardurilor PVC depinde de consumabilele folosite de imprimanta. Asadar, riboanele monocrom si color concepute exclusiv pentru imprimantele de carduri Datacard va ajuta sa atingeti cea mai buna calitate a imaginii dar si  cel mai mic cost de imprimare.
riboane datacard
Riboanele Datacard folosesc tehnologia brevetata RFID (de radiofreventa) pentru a oferi automat densitatea si adancimea potrivita de culoare si totodata de urmarire si conservare a substantelor ribonului

Linia Datacard de riboane color foloseste tehnologia de imprimare avansata pentru a reproduce imagini foto-realiste, coduri de bare clare, imagini si text imprimate perfect de fiecare data.

Riboanele monocrom sunt disponibile intr-o varietate mare de culori si pot fi utilizate impreuna cu orice software de imprimare carduri.  Riboanele monocrom Datacard va ofera posibilitatea emiterii cardurilor la costurile cele mai reduse de pe piata.

Ambele riboane folosesc tehnologia inteligenta RFID pentru consumabile care permite identificarea automata a riboanelor de catre driver si avertizarea utilizatorului cu aproximativ 100 pozitii inainte de schimbul acestuia.

Riboanele monocrom Datacard contin minim 1500 pozitii!
 

Consumabile pentru imprimante carduri Evolis / Riboane color si monocrome Evolis

Testate si validate de catre departamentul de cercetare si dezvoltare  consumabilele EVOLIS confera imprimarii cardurilor calitate si fiabilitate. consumabile evolis
Totodata va oferim o gama diversificata de accesorii pentru imprimanta dumneavoastra: cabluri, kituri de curatare, si card feeders

Doar riboanele originale ofera o  calitate a imprimarii superioara, culori vii si bogate cu un finisaj profesional, lucios, card dupa card.

Riboanele color Evolis ofera o calitate remarcabila a tiparirii.

Consumabile  Magicard / Riboane color si monocrome Magicardconsumabile magicard
Consumabilele Magicard sunt special proiectate pentru imprimantele Magicard pentru a se asigura imagini si text de inalta calitate. Testate si aprobate de catre departamentul de cercetare si dezvoltare Magicard, consumabilele originale Magicard ofera imprimantei cea mai buna performanta si o durata de viata prelungita. 

Riboanele EDIsecure

Oferim consumabile EDIsecure la cel mai scazut pret de pe piata.

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>