Carduri compozite Zebra Premier, CR-80, alb, retransfer, pachet de 500 carduri
   Carduri compozite Zebra Premier, CR-80, alb, retransfer, pachet de 500 carduri

   Carduri compozite Zebra Premier, CR-80, alb, retransfer, pachet de 500 carduri

   Review (0)

   Card compozit Zebra Premier, alb, CR-80, 30 mil, compatibil cu retransfer

   Pachet de 500 carduri

   Model: 104524-801

   382,35 lei
   fara TVA
   455,00 lei
   cu TVA

   La comanda, contactati-ne!

   Cantitate :

   Pentru calitate, fiabilitate și imprimare de ultimă generație, alegeți consumabile certificate Zebra.

   • Cardurile Zebra Premier Composite, albe, CR-80, (70% PVC + 30% PET) Retransfer Ready sunt special concepute pentru a satisface cerințele stricte ale tipăririi cardurilor de retransfer și pentru a imprima carduri de o calitate excepțională, cu imagini clare în culori luminoase, culori vibrante și coduri de bare clare, ușor de citit.
   • Cardurile Zebra Premier CR-80, 104524-801, sunt carduri standard din plastic compozit alb (CR80, 30 mil). Plăcile compozite oferă calitate ridicată a imaginii, flexibilitate și rezistență la temperatură. Aceste carduri sunt mai rezistente decât cardurile standard din PVC, deoarece conțin un miez de poliester flancat PVC, făcându-le ideale pentru aplicații durabile, de înaltă calitate. De asemenea, au un aspect final de calitate mai bună, după laminare, comparativ cu cardurile standard din PVC.
   • Aceste carduri au fost testate temeinic și sunt garantate pentru o calitate optimă a imprimării atunci când sunt utilizate cu imprimante de retransfer. Când este utilizat cu imprimanta Zebra ZXP8 (firmware 5.1 sau mai recent), setările imprimantei sunt optimizate pentru materialul cardului, necesitând intervenția minimă a utilizatorului, asigurând în același timp rezultate de înaltă calitate.
   • Spre deosebire de imprimantele tradiționale de carduri de sublimare care imprimă folosind un ribon direct pe card, imprimantele cu retransfer tipăresc pe o folie transparentă, care este apoi lipita la căldură pe card, oferind un nivel ridicat de protecție împotriva fraudei.
   • Cardurile compozite Zebra Premier CR-80 sunt compatibile cu toate imprimantele de carduri de retransfer.
   • Domenii de utilizare: companii, magazine, sistem de sănătate, sistem școlar, industria hotelieră (HoReCa), cluburi sportive, wellness și agrement, transport, instituții publice, sector financiar bancar etc.
   • Tipuri de carduri: card de membru, angajat, elev, student, identitate, vizitator, fidelitate, badge de acces etc.   product-manufacturer

   Fisa tehnica

   Material
   Composite
   Marca
   Zebra
   Model
   104524-801
   Caracteristici consumabile
   Premier
   Dimensiuni
   CR80 (85,6 mm x 54 mm)
   Tip
   Card PVC
   Culoare
   Alb
   Cantitate
   500
   Grosime card
   30 mil (0,76 mm)

   Referinte specifice

   Nu sunt recenzii momentan.

   Scrie o recenzie
   Carduri compozite Zebra Premier, CR-80, alb, retransfer, pachet de 500 carduri

   1 alt produs in aceeasi categorie: