BarTender 2021 Printer Upgrade, de la Professional la Automation
   BarTender 2021 Printer Upgrade, de la Professional la Automation
   BarTender 2021 Printer Upgrade, de la Professional la Automation

   BarTender 2021 Printer Upgrade, de la Professional la Automation

   Review (0)

   BarTender 2021 Printer Upgrade, de la Professional catre Automation

   Modèle : BTA-UP-PRT

   586,55 lei
   fara TVA
   698,00 lei
   cu TVA

   In stoc

   Expediere in 1-2 zile

   Cantitate :
   • BarTender este lider global in software-ul de imprimare si imprimare a etichetelor RFID, codurilor de bare, cardurilor si etichetelor.
   • Companiile de top la nivel mondial au incredere in BarTender pentru a imbunatati securitatea, eficienta si conformitatea cu un design simplu si puternic, imprimare rapida si precisa, control si securitate sporite, integrare usoara cu sistemele de intreprindere si suport tehnic de renume.
   • BarTender 2021 este disponibil in 4 editii: Starter, Professional, Automation si Enterprise.
   • Toate cele patru editii ale BarTender accepta o gama larga de solutii de imprimare si marcare, de la medii autonome mici pana la infrastructuri automate mari integrate cu aplicatii ERP si WMS.
   • BarTender Starter este alegerea potrivita pentru intreprinderile mici si producatorii care au nevoie sa genereze rapid si usor etichete de date dinamice dintr-o baza de date, cum ar fi un fisier Excel sau CSV. Spre deosebire de alte produse de pe piata, Starter Edition accepta mai multi utilizatori de pe mai multe computere pentru a actualiza si edita modele inainte de a le trimite la imprimare.
   • BarTender Professional este ideal pentru departamente si intreprinderi mici. Pe langa caracteristicile oferite de Starter Edition, BarTender Professional include criptarea RFID si va permite sa preluati continut din baze de date, foi de calcul si alte fisiere, precum si sa creati sabloane de etichete si harti sofisticate.
   • BarTender Automation ofera formulare inteligente, automatizeaza procesul de imprimare si se conecteaza la sistemele existente ale organizatiei dvs. pentru a permite imprimarea automata direct din acele sisteme.
   • BarTender Enterprise va permite sa gestionati, sa securizati si sa controlati intregul sistem de etichetare a intreprinderii, intr-una sau mai multe locatii.
   • Cutia contine licenta pentru upgrade de la varianta Professional la Automation.
   product-manufacturer

   Fisa tehnica

   Model
   BTA-UP-PRT
   Software
   BarTender
   Versiune
   BarTender 2021 Upgrade Professional to Automation
   Model imprimanta
   BarTender 2021

   Referinte specifice

   Nu sunt recenzii momentan.

   Scrie o recenzie
   BarTender 2021 Printer Upgrade, de la Professional la Automation

   16 alte produse din aceeasi categorie:

   Setari cookie-uri