Carduri Mifare DESFire® 2K NXP EV2
   Carduri Mifare DESFire® 2K NXP EV2

   Carduri Mifare DESFire® 2K NXP EV2

   Review (0)

   Technologie RFID Mifare DESFire® 2K NXP EV2, frecventa 13,56 MHz, se conforma ISO/IEC 14443 tip A, format CR 80 (86 x 54 mm), culoare alba

   Pachet de 100

   Model : AC-MF-DS2K   In stoc

   Expediere in 1-2 zile

   Cantitate :
   • Cardurile Mifare DESFire 2K NXP EV2 sunt carduri fara contact care contin un cip NXP EV2 autentic de inalta calitate, cu capacitate de memorie EEPROM de 2K octeti. Acest lucru permite cardurilor sa contina mai multe aplicatii.
   • Tehnologia Mifare® este o tehnologie RFID fara contact care permite cardului sa contina o cantitate mare de informatii. Aceasta tehnologie este cea mai raspandita si utilizata pe scara larga in sistemele de control al accesului, transport si fidelizare.
   • Functionand la o frecventa de 13,56 MHz, procesarea datelor este, de asemenea, rapida si eficienta la o rata de pana la 848 Kbps.
   • Finisajul alb al cardurilor permite personalizare si branding exceptionale.
   • Cardurile sunt fabricate pentru a respecta ISO/IEC 14443 A.
   • Domenii de utilizare: sistem de control acces, cronometrare electronica, bilete, transport in comun, acces parcare, sisteme de fidelizare etc.
   • Sfaturi de depozitare: acordati o atentie deosebita modului in care va depozitati cardurile pentru a le pastra cat mai bine proprietatile. Pastrati-le departe de praf si lumina directa a soarelui, umiditate si temperaturi ridicate. Nu le tineti langa solventi sau alte substante chimice.   product-manufacturer

   Fisa tehnica

   Model
   AC-MF-DS2K
   Altele
   RFID Mifare DESFire® 2K NXP EV2
   Dimensiuni
   CR80 (85,6 mm x 54 mm)
   Culoare
   Alb
   Cantitate
   100
   Technologie
   MIFARE DESFire®

   Referinte specifice

   Nu sunt recenzii momentan.

   Scrie o recenzie
   Carduri Mifare DESFire® 2K NXP EV2

   16 alte produse din aceeasi categorie:

   Setari cookie-uri