Imprimanta de etichete color Epson ColorWorks C6000Ae, USB, Ethernet, cutter automat
   Imprimanta de etichete color Epson ColorWorks C6000Ae, USB, Ethernet, cutter automat

   Imprimanta de etichete color Epson ColorWorks C6000Ae, USB, Ethernet, cutter automat

   Review (0)

   Imprimantă de etichete color Epson ColorWorks C6000Ae, USB, Ethernet, imprimare cu jet de cerneală (cap de imprimare PrecisionCore™), lățime etichetă: min 25 mm până la max 112 mm, lățime de imprimare: max 108 mm, cutter automat încorporat, UltraChrome DL cerneală pigmentară, suport lucios sau mat.

   2 ani garantie

   Model: C31CH76102

   11.756,30 lei
   fara TVA
   13.990,00 lei
   cu TVA

   La comanda, contactati-ne!

   Cantitate :

   Imprimantă de etichete pentru etichetare color flexibilă, personalizată pe o gamă largă de formate de etichete.

   Această imprimantă digitală de etichete în patru culori la cerere deschide noi oportunități pentru companiile care trebuie să gestioneze multe SKU-uri de produse și puțin timp. ColorWorks CW-C6000Ae completează gama de imprimante Epson pentru a răspunde nevoilor clienților care imprimă tiraje de volum mic până la mediu din mai multe industrii (alimentare, chimicale, băuturi, producție etc.).

   • Flexibilitate media: CW-C6000Ae beneficiază de o serie de funcții noi concepute pentru a oferi soluții practice și creative. Acceptă lățimi media de la 25,4 mm la 112 mm și acceptă o gamă și mai largă de suporturi, inclusiv hârtie texturată. Practic, această linie de producători de etichete ColorWorks poate imprima aproape orice dimensiune, de la etichete minuscule pentru sticlele de lichid de vape până la etichete mari, rezistente, pentru butoaiele chimice. În plus, senzorul mobil inovator permite imprimarea pe orice formă, fără a fi nevoie de o a doua pretăitură.
   • Compact și ușor de utilizat: CW-C6000Ae a fost proiectat pentru a fi extrem de ușor de utilizat. Toate operațiunile se pot face din față, ceea ce este sinonim cu economisirea spațiului în ceea ce privește spațiul de operare. Înlocuirea rolei este posibilă din față, pe dreapta și pe stânga. De asemenea, am proiectat o serie de instrumente tehnice care ajută la gestionarea, configurarea și întreținerea imprimantei, inclusiv: o interfață web și managementul flotei de imprimante și configurarea, întreținerea și monitorizarea de la distanță.
   • Calitatea imprimării: această imprimantă oferă printuri în patru culori de înaltă calitate, de înaltă rezoluție, ca standard, plus funcționalitate de potrivire a culorilor (profil ICC și instrument de potrivire a culorilor spot) pentru etichete color la cerere impresionante și de impact.
   • Integrare simplificată: Toate modelele din gamă se integrează ușor: suport direct pentru drivere SAP, ESC/Label, Linux și Mac.
   • Design compact: design simplu și discret cu panou de control frontal.
   • Cutter automat: Pentru etichetarea primară și secundară în produse chimice, alimente și băuturi, horticultură și logistică.
   • Management de la distanță: configurare, întreținere și monitorizare de la distanță.
   • Economisiți bani: nu este nevoie să aveți un stoc de etichete pretipărite. Imprimați color pe etichete albe.

   product-manufacturer

   Fisa tehnica

   Marca
   Epson
   Model
   C31CH76102
   Tehnologie de printare
   PrecisionCore™
   Metoda de printare
   Inkjet
   Interfata PC
   Ethernet
   USB
   Viteza de tiparire
   max. 119 mm/s la 300 x 600 DPI
   Rezolutie printare
   1200 dpi
   Zona imprimabila
   Latime : Max. 108 mm
   Sursa alimentare
   100-240 V , 50-60 Hz
   Dimensiuni
   340‎ x 565 x 326 mm
   Greutate
   23 kg
   Tip
   Imprimanta de etichete color

   Referinte specifice

   Nu sunt recenzii momentan.

   Scrie o recenzie
   Imprimanta de etichete color Epson ColorWorks C6000Ae, USB, Ethernet, cutter automat

   8 alte produse din aceeasi categorie:

   Setari cookie-uri