Imprimantă de etichete color Epson ColorWorks C6500Ae, USB, Ethernet, cutter automat
   Imprimantă de etichete color Epson ColorWorks C6500Ae, USB, Ethernet, cutter automat

   Imprimantă de etichete color Epson ColorWorks C6500Ae, USB, Ethernet, cutter automat

   Review (0)

   Imprimantă de etichete color Epson ColorWorks C6000Ae, USB, Ethernet, imprimare cu jet de cerneală (cap de imprimare PrecisionCore™), lățime de imprimare: max 212 mm, tăietor automat integrat (cutter automat), cerneală pigmentară UltraChrome DL, suport lucios sau mat.

   2 ani garantie

   Model: C31CH77102

   15.117,65 lei
   fara TVA
   17.990,00 lei
   cu TVA

   La comanda, contactati-ne!

   Cantitate :

   Imprimantă de etichete pentru etichetare color flexibilă, personalizată pe o gamă largă de formate de etichete.

   Această imprimantă digitală de etichete in culori deschide noi oportunități pentru companiile care trebuie să gestioneze multe SKU-uri de produse și puțin timp. ColorWorks CW-C6500Ae completează gama de imprimante Epson pentru a satisface nevoile clienților care imprimă tiraje de volum mic până la mediu din mai multe industrii (alimentare, chimicale, băuturi, producție etc.).
   • Flexibilitate media: CW-C6500Ae beneficiază de o serie de funcții noi concepute pentru a oferi soluții practice și creative. Acceptă lățimi media de la 25,4 mm la 215,9 mm și acceptă o gamă și mai largă de suporturi, inclusiv hârtie texturată. Practic, această linie de producători de etichete ColorWorks poate imprima aproape orice dimensiune, de la etichete minuscule pentru sticlele de lichid de vape până la etichete mari, rezistente, pentru butoaiele chimice. În plus, senzorul mobil inovator permite imprimarea pe orice formă, fără a fi nevoie de o a doua pretăitură.
   • Compact și ușor de utilizat: CW-C6500Ae a fost proiectat pentru a fi extrem de ușor de utilizat. Toate operațiunile se pot face din față, ceea ce este sinonim cu economisirea spațiului în ceea ce privește spațiul de operare. Înlocuirea rolei este posibilă din față, pe dreapta și pe stânga. De asemenea, am proiectat o serie de instrumente tehnice care ajută la gestionarea, configurarea și întreținerea imprimantei, inclusiv: o interfață web și managementul flotei de imprimante și configurarea, întreținerea și monitorizarea de la distanță.
   • Calitatea imprimării: această imprimantă oferă printuri în patru culori de înaltă calitate, de înaltă rezoluție, ca standard, plus funcționalitate de potrivire a culorilor (profil ICC și instrument de potrivire a culorilor spot) pentru etichete color la cerere impresionante și de impact.
   • Integrare simplificată: Toate modelele din gamă se integrează ușor: suport direct pentru drivere SAP, ESC/Label, Linux și Mac.
   • Design compact: design simplu și discret cu panou de control frontal.
   • Cutter automat: Pentru etichetarea primară și secundară în produse chimice, alimente și băuturi, horticultură și logistică.
   • Management de la distanță: configurare, întreținere și monitorizare de la distanță.
   • Economisiți bani: nu este nevoie să aveți un stoc de etichete pretipărite. Imprimați color pe etichete goale.

   product-manufacturer

   Fisa tehnica

   Marca
   Epson
   Model
   C31CH77102
   Tehnologie de printare
   PrecisionCore™
   Metoda de printare
   Inkjet
   Interfata PC
   Ethernet
   USB
   Viteza de tiparire
   max. 85 mm/s la 300 x 600 DPI
   Rezolutie printare
   1200 dpi
   Zona imprimabila
   Latime : Max. 212 mm
   Sursa alimentare
   100-240 V , 50-60 Hz
   Dimensiuni
   444‎ x 515 x 326 mm
   Greutate
   26 kg
   Tip
   Imprimanta de etichete color

   Referinte specifice

   Nu sunt recenzii momentan.

   Scrie o recenzie
   Imprimantă de etichete color Epson ColorWorks C6500Ae, USB, Ethernet, cutter automat

   8 alte produse din aceeasi categorie: